Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Сокирницька сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04350145) був реорганізований і увійшов до складу Хустської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

79 річниця Карпатської України

                15.03.2018 року, представники Сокирницької сільської ради, Сокирницького ДНЗ та Сокирницької ЗОШ, взяли участь у вшануванні 79 річниці проголошення незалежності Карпатської України, яке відбулося біля пам’ятного меморіалу на Красному Полі.

        Мітинг розпочався Державним Гімном України та військовим салютом. Пам’ять полеглих на місці героїчного  бою Карпатських січовиків, вшанували - хвилиною мовчання. Цьогоріч на урочистості та вшанування пам’яті загиблих січовиків окрім закарпатців до меморіалу під Хустом з’їхалися також делегації з Івано-Франківської, Львівської та Полтавської областей на чолі з головами облрад цих регіонів.

         Завершився мітинг добіркою стрілецьких пісень у виконанні заслуженого академічного Закарпатського народного хору, після чого представники духовенства відслужили панахиду за полеглими січовиками.

« повернутися до списку новин

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування

Vlada.online - розробка офіційних сайтів органів державної влади і органів місцевого самоврядування


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *